2 Replies to “Vajza e Ambasadorit – Episodi 82”

  1. marjusiii

    Pershendetje sapo ka dal nje film i ri turk titullohet yalniz kurt(ujku i vetmuar) tregon nje histori te vertet te grushteve te shtetit turk dhe esht ber nga aktore shum te zot do doja te dija nese mund ta nxirrni?? Eshte shum i sukseshem @albkinema?

Lere nje koment nese ke ndonje problem ose sygjerim!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.