One Reply to “Themelimi Osman – Episodi 81 – Pjesa 3-3 Full HD”

  1. Anonim

    Pse nuk e qet uc kurus se i ke nis do seriala t ri me i qit mir o dhe uc kurus bro , flm nese e e qet rsp faqja albkinema.in ma e mira ne shqiperi per seriale turke

Lere nje koment nese ke ndonje problem ose sygjerim!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.