Sulejmani i Madherishem – Episodi 1

Permbajtja:

46 vitet e sundimit te sulltan Sulejmanit, i njohur si ligjvënësi dhe dashurinë e madhe per sulltaneshë Hyremin, skllavja nga Ukraina që i fitoi atij zemrën dhe ndryshoi rregullat e haremit.

Dashuria e shekullit, Sulejman dhe Hyrem. Sulltanati më i rëndësishëm në shekullin madhështor të sulltanit të X, Sulejmanit më jetëgjati në fron i perandorisë Osmane.

Intrigat, vrasjet dhe xhelozitë brenda haremit mes grave të sulltanit, ku secila prej tyre duhet të mbijetojë për tu bërë sulltaneshë.

Opsioni 1


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.