One Reply to “Shtepiake te deshperuara – Episodi 68”

  1. hey

    hey pershendetje
    kur do te nxirrni seriale te tjera pervec ketyre pasion dhe pushtet dhe shtepiaket e deshperuara?????

Lere nje koment nese ke ndonje problem ose sygjerim!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.