3 Replies to “Shtepiake te deshperuara – Episodi 1”

  1. bir,iki,uc,dort,bes

    pershendetje
    a mund te nisni edhe disa seriale turke me titra shqip
    keto seriale i kam pare dhe deshiroj qe te publikoni te tjera
    faleminderit

Lere nje koment nese ke ndonje problem ose sygjerim!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.