2 Replies to “Pasion dhe pushtet – Episodi 1”

 1. kjdnvj

  mirembrema
  shpresoj tia kaloni mire keto pushime verore
  a mund te perktheni sa me shume seriale
  psh mund tiu sugjeroj disa
  ask yeniden-dashuri nga e para
  savasci-luftetari
  son nefesim kadar-deri ne frymen e fundit etj.
  jane seriale te cialt t tjeret nuk kane mundur ti publikojne
  faleminderit.
  naten e mire

 2. bambi

  pershendetje
  e keni te mundur te perktheni seriale spanjolle?
  nje qe do te doja eshte
  senora acero
  faleminderit
  naten e mire

Lere nje koment nese ke ndonje problem ose sygjerim!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.