Pa kombesi – Episodi 1

Permbajtja:

Një histori prekëse e bazuar në çështjen aktuale të refugjatëve, një dashuri e paimagjinuar. Laila, një vajzë siriane që pranon të martohet me një sheik të pasur dhe të fuqishëm, në këmbim të një shume parash për të shpëtuar vëllain e saj të vogël.

Gjithçka ndryshon papritur për shkak të vdekjes tragjike të fëmijës dhe ajo me familjen e saj arratisen për të nisur një jetë të re në Brazil. Sheiku Aziz dërgon njeriun e tij të besuar, Xhemilin, në kërkim të nuses së tij, për ta rikthyer Lailën përsëri, por ky i fundit dashurohet marrëzisht me të dhe vendosin të martohen së bashku. Sheiku, tashmë i shkatërruar, vdes dhe vajza e tij, Dalila, ndjek planin e të atit për hakmarrje, duke bërë gjithçka që ajo mundet për të ndarë çiftin.

Opsioni 1


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.