Nene – Episodi 1

Permbajtja

Një dramë rrënqethëse për një grua të rritur jetime dhe një vogëlushe ëngjëllore që keqtrajtohet në shtëpi.
Zejnep e rritur e vetme, pa nënën e saj që e urren miqësohet me Melek, një vajzë e qeshur e cila fsheh brenda një dramë të madhe.
Jeta e Zejnep ndryshon përgjithmonë, teksa ajo bëhet dëshmitare e një keqtrajtimi mizor.
Ajo duhet të bëhet shpëtimtarja e Melek duke u bërë nëna e saj.
A do të mundet Zejnep të ndryshojë jetën e Melek?
Serial emocionues me një kast të jashtëzakonshëm aktorësh.

OPSIONI 1


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.